«Επιτάχυνση της δικαιοσύνης – Μύθος ή πραγματικότητα; Δεδομένα-προοπτικές-προτάσεις, επ’ αφορμή των νομοθετικών αλλαγών στο εν γένει δικονομικό δίκαιο»,2o Νομικό Συνέδριο Ε.Α.Ν.Δ.Α.

H Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών, συνεχίζοντας την περσινή πρωτοβουλία της, διοργανώνει φέτος το 2ο Νομικό Συνέδριό της στις 20-22 Ιανουαρίου 2012, στην Αράχωβα, με θέμα «Επιτάχυνση της δικαιοσύνης – Μύθος ή πραγματικότητα; Δεδομένα-προοπτικές-προτάσεις, επ’ αφορμή των νομοθετικών αλλαγών στο εν γένει δικονομικό δίκαιο».

Στο συνέδριο θα αναλυθούν οι αλλαγές στους κώδικες πολιτικής, διοικητικής και ποινικής δικονομίας καθώς και σχετικά με την εν γένει διαδικασία επιτάχυνση της δικαιοσύνης ζητήματα. Επίσης θα παρευρεθούν οι κάτωθι:

Σ. Σταματόπουλος, Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης
Θ. Φορτσάκης, Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Τμήματος Νομικής
Α. Ράντος, Αντιπρόεδρος ΣτΕ
Δ. Κράνης, Αρεοπαγίτης
Κ. Φράγκος, Αρεοπαγίτης
Λ. Κοτσαλής, Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κ. Παναγόπουλος, Αν. Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης
Σ. Βλαχόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Σ. Λάλας, δικηγόρος
Ε. Μπακάλης, δικηγόρος
Ζ. Κωνσταντίνου, δικηγόρος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών.


Share  

 

This post is tagged: , , , , , , ,


Νεα


Στη στήλη Νέα μπορείτε να διαβάσετε ενδιαφέροντα νομικά νέα σχετικά με τους τομείς ενασχόλησης του γραφείου μας. Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις στη νομική επιστήμη, δημοσιεύοντας δικαστικές αποφάσεις και σχολιάζοντας τη νομική επικαιρότητα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες, αναφορικά με τα θέματα του ενδιαφέροντός σας.